După pantofii negri, cei maro sunt un must-have în orice colecție de pantofi! Grație versatilității cu care aceștia pot fi purtați, oricare ar fi pielea din care sunt confecționați, pantofii maro sunt acei pantofi care devin aliații femeilor, în momentele în care ținutele trebuie create rapid.

Diversifică alegând pantofi maro în locul clasicilor pantofi negri Stiletto, Oxford, pantofi cu talpă joasă sau varianta cu toc bloc, pantofii negri ocupă un loc bine stabilit în preferințele femeilor din întreaga lume. Pantofii în nuanțe maro înseamnă o pauză de la purtarea pantofilor negri, asigurând deopotrivă diversitatea și ușurința asortării cu restul articolelor componente ale ținutelor.
 

Element de bază în orice garderobă: pantofii maro! Alege-ți perechea & vezi detalii, mai jos: 


Sfaturi utile de selecție a acestor pantofi maro
Spre deosebire de pantofii negri, atunci când te-ai decis să îți cumperi una sau mai multe perechi de pantofi maro, va trebui să analizezi nuanțele care se potrivesc cel mai bine cu piesele vestimentare care formează garderoba pe care o utilizezi acum.
- Culori permise: nu vei întâmpina multe restricții de purtare, însă favoritele sunt culorile puternice, atunci când alcătuiești o ținută elegantă, pentru celebrare (verde, roșu, vișiniu și oranj). Ținutele create în mult iubitul stil casual plasează pantofii maro în combinații reușite cu tonuri de bej, crem, gri dar și nonculorile (alb, negru).

Pentru un look elegant și feminin tocurile maro sunt perfecte! Click & Shop Online:- Model: dacă te orientezi spre completarea colecției de pantofi cu această culoare, poți alege cu încredere modele diferite: pantofii cu talpă joasă sunt la fel de practici ca și cei negri, sandalele și pantofii eleganți vor fi purtați în anii ce urmează, iar modelele de pantofi maro în tendințe reprezintă piese cheie, care vor putea fi purtate și anii următori, fără îndoială, fiind ușor de integrat în ținute.
- Tocul pantofilor: cele mai frumoase ținute sunt cele în care te simți confortabil și în care transmiți siguranță de sine. De aceea, alege întotdeauna o lungime a tocului corespunzătoare, care să nu-ți creeze disconfort în momentul purtării.
Important: Poti alege intre pantofi cu toc realizati din piele, pantofi cu toc realizati din imitatie de piele sau chiar pantofi cu toc din piele intoarsa, fiecare model de pe Piella vine cu ceva unic, modele in tendinte actuale, la preturi accesibile. Alege sa-i cumperi online, gasesti zilnic reduceri de pantofi negri pe eMAG, FashionDays, Answear, Benvenuti, Otter, Starshiners, Modlet sau DyFashion.

Inspiră-te și alege-ți pantofi stiletto maro! Aici i-am găsit la prețuri foarte bune:
.Alte articole

Cu subiecte asemanatoare

Pantofi transparenti, cu toc, stiletto, in tendinte actuale

Pantofi transparenti, cu toc, stiletto, in tendinte actuale

Dacă te pasionează moda, ai remarcat cu siguranță perechile diverse de pantofi transparenți. Începând cu modelele create de marii designerii, prezentate pe podiumurile Prada, Chanel,...

Citește tot
Cum porți geanta bucket tip sac, din piele? Alege-ti preferata

Cum porți geanta bucket tip sac, din piele? Alege-ti preferata

Când este vorba despre modă, toate femeile au minim o slăbiciune: jachete, accesorii, pantofi, genți. Doamnele și domnișoarele care adoră gențile sunt însă o categorie aparte, aces...

Citește tot
Genti argintii din piele, moderne - o provocare? Alege-ti preferata

Genti argintii din piele, moderne - o provocare? Alege-ti preferata

Dintre toate articolele fashion, femeile ar putea vorbi la nesfârșit despre genți și pantofi. În ceea ce privește gențile argintii, acestea au reprezentat întotdeauna o alegere...

Citește tot

Magazine recomandate

Magazine online de încredere